KIRŞEHİR / MERKEZ - Öğretmen Ziya Kılıçözlü İlkokulu

Öğretmen Ziya Kılıçözlü İlkokulu

Kayabaşı Mah. kadıhanı Cad. No91 KIRŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerimizin hedefi, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, vatanını ve milletini seven sevgi ve hoşgörünün timsali fertler olsun. Okulumuzda eğitim ve öğretime birinci derecede önem verilsin. Öğrencilerimiz, eğitim öğretim çalışmaları yanında, bireysel özelliklerinin ortaya çıkarılması için, çalışıldığının farkında olsun. Personelimiz, eğitim öğretim çalışmasında yalnız olmadığının, kendisinin desteklendiğinin bilincinde olsun. Yapılan çalışmaların istenilen seviyeye ulaşması için, okul, veli, öğrenci diyalogunun önemine inanılsın.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, bilgili, becerili, kendi kendine yeten ve öğrenmeye hazır bireyler olarak yetişmelerine uygun ortam hazırlamak.
08.30-11.55 12.35-14.10
DOĞALGAZ